neděle 2. února 2014

krok číslo jedna, co nyní budu dělat asi 2 měsíce?

Krok číslo jedna:
Zbavit střeva,urogenitální a kardioskulární a respirační systém patogenů (plísní, bakterií, virů, parazitů) pomocí plazmového generátoru (doporučuji začít plísněmi a prvoky) a Clarkií. Poté pokračujte s ořešákem americkým.


Máte velkou sbírku bakterií, ty produkují celou řadu toxinů, které se projevují vyrážkami. Je možné, že v oblasti kde vyrážku máte je podkoží oslabené kvůli dermatologickým kvasinkám. Na kožní projevy je vhodná tinktura z Vavřínu, postižená místa můžete potírat koloidním stříbrem a ještě účinnější je rozpuštěné mumio ve vodě a potírat.

Z joalis kapiček bychom mohly dát NoBacter  + EmBase.


Dodat  tělu minerální látky a stopové prvky, zařadit do denního užívání Chlorellu, Mladý Ječmen nebo Spirulinu. Odkyselit organismus. V příloze zasílám tabulku zásaditých potravin.  (v některé lékárně namíchají tzv. zásaditou směs)

Šťávu s aloe vera, zařaďte ji do denního užívání (3-5x denně na lačný žaludek). Také užívejte denně kurkumu zamíchanou v teplé vodě (můžete ji zlepšit přidáním medu a kapky citrónu).
Vyčistit střeva (hydrokolon, klystýr) a dodat tělu lactobacily a probiotika. Pokud se na to cítíte vyčistěte si střeva sám..vhodný je domácí irigátor (nejlepší lék je vlastní moč) *informace najdete v příloze.

Na ledviny doporučuji Medvědici lékařskou, Achiotte, nebo Mumio. Čaj s jetele, kopřivy, listů lesních plodů, řebříček,. … zeleninové šťávy. (ledviny jsou u vás hodně oslabené, proto je také v těle tolik plísní).

Na streptokoky je účinná Třezalka tečkovaná, Žebříček, Černý bez, Šípkový čaj, Echinancea, propolis, Šalvěj, dubová kúra (na kloktání).

Žádné komentáře:

Okomentovat